Schoonheidssalon

Simply Gorgeous

SPA SalonnePro Huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging is niet nieuw.

Maar het ontwikkelen van producten zonder chemische toevoegingen, met een passie voor natuurlijke werkstoffen voor een betaalbare prijs is dat wel.

SPA SalonnePro producten zitten boordevol fruitextracten, heerlijke oliën en pure werkstoffen, zoals honing en aloë vera. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van de huid. Zelfs de meest gevoelige huid wordt er blij van.

Dus doe de chemicaliën in de ban en ervaar zelf het huidverschil.

De visie van SalonnePro is het ontwikkelen van producten met de beste prijs – kwaliteitsverhouding. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geformuleerd door verschillende vooraanstaande laboratoria. Omdat de producten in eigen ontwikkeling zijn kunnen ze de kosten zo interessant mogelijk houden. Daarnaast bieden ze een product dat effectief is, doch veilig in gebruik.

Salonnepro Organic series, producten zonder chemische toevoegingen en met organische ingrediënten. Producten die niet alleen organisch roepen, maar het ook echt zijn.

Salonnepro Solutions: Daarna rees de vraag voor een parabenenvrije productserie op natuurlijke basis in een zeer gunstige prijscategorie. Zo ontstond de Salonnepro Solutions serie. Voor elk huidprobleem biedt Solutions een oplossing.

 

Organic vs. Natural

Veel mensen kennen wel de benaming “organic”, maar weten niet goed wat het precies inhoud. Er zitten een aantal grote verschillen tussen “natuurlijk” en “organisch”.

De plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in de Organic series (Bio-Total, Acne-Control en Anti-Aging ampullen) zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer.

De voordelen van Organic vs. Natural.

  1. Organische landbouw gebruikt geen schadelijke pesticiden en chemicaliën.

  2. Er wordt bewust omgegaan met de natuur en mens, bijv. geen kap van regenwoud of kinderarbeid.

  3. De planten en bomen staan langer in rijkere grond zonder kunstmest. De planten nemen daardoor meer mineralen op uit de grond en maken meer vitaminen aan uit het zonlicht. De extracten zijn daardoor voller van mineralen en vitaminen.

Deze Producten zijn ook voor thuis gebruik!

Nouvital Cosmetics

Nouvital is een Nederelands kwaliteitsproduct dat exclusief verkrijgbaar is bij de schoonheidsspecialiste.

Nouvital cosmetica bevatten veel innovatieve werkstoffen, voornamelijk van natuurlijke oorsprong. Tot de allernieuwste werkstoffen behoren meerdere plantaardige stamcelproducten met een sterke anti-ageing werking. Om de kans op allergie te minimaliseren werken zij met allergeenvrije parfums, verwerken zij geen tarwekiemolie (glutenallergie), geen lanoline en gebruiken zo veel mogelijk hypoallergene emulgatoren. Ook bevatten de producten geen minerale olie. Al de producten zijn parabeenvrij en niet op dieren getest. alle dagcremes bevatten een zonnefilter.

Nouvital cosmetics produceert meer dan 85 verschillende producten. Hiertoe behoren onder meer reinigingsproducten, lotions, dag- en nachtcremes, maskers peelings en concentraten. De productie vindt plaats volgens strenge Europese wetgeving en voldoet daarmee aan de allerhoogste eisen van kwaliteit en zuiverheid.

Om u optimaal van productinformatie te kunnen voorzien, hebben alle etiketten een QR-code die toegang geeft tot een mobiele site. Hierop vindt u alle informatie over uw product, zoals de gebruiksaanwijzing, de volledige samenstelling, eventuele combinaties met andere Nouvitalproducten als ook een beschrijving van de verschillende huidtypes en tips voor de optimale verzorging van uw huid. Tevens is er een link naar de reguliere website www.nouvital-cosmetics.nl.

boek nu een behandeling

Online afspraak maken