Schoonheidssalon Simply Gorgeous

Simply Gorgeous

Schoonheidssalon

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen vinden plaats in de schoonheidssalon in Capelle aan den IJssel en worden uitgevoerd door een gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Voor een ontspannen behandeling, aanpak van de probleemhuid of het opfrissen van de rijpere huid bent u in de salon aan het juiste adres.

Werkwijze
Bij uw eerste afspraak vertelt u mij wat uw wensen zijn en zal ik aan de hand van een huidanalyse samen met u de behandeling kiezen die geheel bij u past.

behandeling schoonheidssalon

Behandelingen

 
 
 

Reinigings behandeling

Een korte reinigingsbehandeling aangepast aan het huidtype van ong. 60 min Oppervlakkige reining, dieptereiniging, zuiverend masker onder de vapozone, verwijderen onzuiverheden, harsen/epileren wenkbrauwen, afsluitende dagverzorging.

 56,00
 
 
 
 

Standaard behandeling

De reinigingsbehandeling aangevuld met een extra voeding voor uw huid en tijd om te ontspannen. Een extra voedend masker wordt ingemasseerd voor extra opname door de huid. De ontspanningsmassage neemt ook decolleté, armen, bovenkant rug en nek mee.

 77,00
 
 
  
 

Luxe behandeling

De standaard behandeling met als extra aandacht voor de huid rondom de ogen d.m.v. een oogmasker en een ampul of concentraat onder de dagverzorging. (>30 jaar)

  
 
 

Fruitzuurpeeling extra in de behandeling

In plaats van een (oppervlakkige) scrub wordt nu glycolzuur en/of salicylzuur ingezet als diepere peeling.

 12,50
 
 

Specifieke behandelingen

 
 
 

Acné Clear Treatment

(Acné ) behandeling voor de huid met onzuiverheden. 10 % korting voor studenten en <18 jaar

 56,00
 
 
 
 

Peel off Eye Treatment

Oogbehandeling tegen wallen en donkere kringen.

 12,50
 
 
  
 

Peel off face treatment

Zeer luxe gezichtsbehandeling met een hooggedoseerd werkstof ampul en bijbehorend osmose/peel off masker

90,00
 
 
 
 

Fruitzuurpeeling

Intensieve peeling met fruitzuren. Er wordt naar aanleiding van het huidtype gekozen voor glycolzuur en/of salicylzuur. Let op: deze behandeling is zonder harsen/epileren van de wenkbrauwen en zonder verwijderen onzuiverheden. Is dit wel gewenst kies dan voor  de reinigings-, standaard- of luxe behandeling met een losse fruitzuurpeeling

 42,50
 
 
  
 

Bio Pulse Treatment

Deze  behandeling is een 100% natuurlijke, intense behandeling op basis van biochemie, is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijke functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurd door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, en een sterk enzymatische werking en Lymedrainage, tevens heeft de behandeling een sterk liftende werking ( natural face lifting)

 99,50
 
 
 
 
 

Dermapen/Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij er met de Dermapen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

 94,00
 
 

Bio Pulse meets Dermapen

Deze  behandeling combineert twee top behandelingen met elkaar. Ze werken nu synergetisch, dat wil zeggen dat ze elkaars werking versterken. Een intensievere huidverbeterende behandeling bestaat niet.

 129,50
 
 

Bio Peel

Natuurlijke groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen.

 83,50
boek nu een behandeling

Online afspraak maken