Schoonheidssalon Simply Gorgeous

Behandelingen

De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd schoonheidsspecialiste in mijn schoonheidssalon in Capelle aan den IJssel. Voor een ontspannen behandeling, aanpak van de probleemhuid of het opfrissen van de rijpere huid bent u in de salon aan het juiste adres.

Schoonheidssalon

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen vinden plaatst in de schoonheidssalon in Capelle aan den IJssel. En worden uitgevoerd door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Voor een ontspannen, huidverzorgende behandeling of voor huidverbeterende en anti- age  behandelingen voor de probleemhuid en de rijpere huid.

verven wimpers en wenkbrauwen
Schoonheidssalon

Verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft geen mascara meer te gebruiken.

Schoonheidssalon

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

behandeling schoonheidssalon
Schoonheidssalon

Met de peelingbehandelingen van SPA kunt u op een veilige wijze een mooi resultaat behalen. Deze zijn geschikt voor de rijpere huid, de acne huid of als u eens een echt intense reiniging van uw gelaat wenst. De huid die verwijderd wordt is veelal vuil, grijzig/grauw/dof. De peeling verwijdert ongeveer 5 tot 7 “huidlagen”, waardoor uw huid er een stuk frisser uit komt te zien. De teint verbeterd, de oppervlakte is strakker en de poriën verfijnen.

behandeling schoonheidssalon
dermapen microneedling treatment
Schoonheidssalon

Dermapen / Micro-needling

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

Schoonheidssalon

BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

behandeling schoonheidssalon
behandeling schoonheidssalon
Schoonheidssalon

Bio Peel

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

boek nu een behandeling

Online afspraak maken